Vyhlášení programu COVID-SPORT II.

09.11.2020 08:50

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo ve spolupráci s Národní sportovní agenturou Výzvu I programu COVID-SPORT II. Příjem žádostí o podporu bude zahájen dne 12. 11. 2020 a ukončen 7. 12. 2020. Veškeré podrobnosti k žádostem o podporu a způsobu jejich podávání naleznete v dokumentu Výzvy I.

 

Program je zaměřen na podporu podnikatelských subjektů, které se účastní profesionálních mistrovských soutěžích nejvyšší či druhé nejvyšší úrovně, definovaných Národní sportovní agenturou ve fotbale, ledním hokeji, basketbalu, volejbalu a házené. Dále je určen na podporu podnikatelských subjektů pořádajících či spolupořádajících sportovní akce. Bližší specifikace akcí naleznete ve výzvě. https://www.mpo.cz/cz/rozcestnik/informace-o-koronavirus/vyhlaseni-vyzvy-i-programu-covid_sport-ii--257693/

 

Program měl být původně širší. ČUS podporovala vedle zařazení profesionálních soutěží a komerčních sportovních akcí také podporu provozovatelů sportovišť. Usilujeme o jejich zohlednění v připravovaném programu NSA "Údržba a provoz 2021".

 

zdroj ČUS